Joëlle van Rheeden

NICE!

Ik vind het echt te gek dat je je hebt aangemeld voor de Monday Marketing Mails!

Je hoort maandag van me.

Wil je in de tussentijd alvast meer leren over authentieke en effectieve marketing?

Download dan mijn gratis e-book!

In dit e-book deel ik de 7 grootste marketingfouten onder coaches én tips hoe je die voorkomt

Met dit gratis e-book wil ik je op weg helpen naar een succesvolle online marketing strategie, waarmee je meer van jouw favo klanten aantrekt én meer plezier, zekerheid en vrijheid ervaart in jouw business.

Gratis e-book over marketing

In dit e-book leer je:

Twijfel je nog of je wel wéér een e-book moet downloaden?

Dit vonden anderen ervan:

“Een heerlijk e-book dat echt weer de fun terug brengt als je verdrinkt in het maken van je plannen. Vol waardevolle tips op een vrolijke manier. Ik heb nu meer focus, weet waar ik op moet letten en ben vooral ook blij te weten wat ik niet hoef te doen. Ik raad iedereen aan dit e-book te lezen, 10 minuten van inspiratie en genieten van die positieve vibe.”

Marie-Claire Krayenhoff – Mindfulness coach

“Het E-book van Joëlle werkte als een reality check: de punten in dit e-book doen je ogen openen over de punten waar je stiekem al van wist dat je er iets mee zou moeten doen. Ik raad het je zeker aan omdat je hierdoor in gaat zien waar je nog kunt groeien en hoe je nog meer klanten aan kan trekken!”

Steffi van Breugel – Life coach