Online marketing voor coaches

Moeite met jouw favo klanten aantrekken?

In dit e-book deel ik de 7 grootste marketingfouten onder coaches én tips hoe je die voorkomt

Met dit gratis e-book wil ik je op weg helpen naar een succesvolle online marketing strategie, waarmee je meer van jouw favo klanten aantrekt én meer plezier, zekerheid en vrijheid ervaart in jouw business.

In dit e-book leer je:

Twijfel je nog of je wel wéér een e-book moet downloaden?

Dit vonden anderen ervan:

“Een heerlijk e-book dat echt weer de fun terug brengt als je verdrinkt in het maken van je plannen. Vol waardevolle tips op een vrolijke manier. Ik heb nu meer focus, weet waar ik op moet letten en ben vooral ook blij te weten wat ik niet hoef te doen. Ik raad iedereen aan dit e-book te lezen, 10 minuten van inspiratie en genieten van die positieve vibe.”

Marie-Claire Krayenhoff – Mindfulness coach

“Het E-book van Joëlle werkte als een reality check: de punten in dit e-book doen je ogen openen over de punten waar je stiekem al van wist dat je er iets mee zou moeten doen. Ik raad het je zeker aan omdat je hierdoor in gaat zien waar je nog kunt groeien en hoe je nog meer klanten aan kan trekken!”

Steffi van Breugel – Life coach

Waarom dit e-book?

Dit e-book heb ik geschreven omdat ik het doodzonde vind dat jij niet je full potential kunt laten zien, alleen maar omdat je niet zo lekker gaat op marketing. Of omdat je er de tijd nog niet voor hebt genomen, of jouw manier nog niet hebt gevonden.

Want waarschijnlijk voel jij – net als ik – tot in je tenen dat je andere mensen echt verder kunt helpen. En is dat ook hetgeen dat je het allerliefst doet. Laat dat dan ook de motivatie zijn om je marketing nu serieus aan te gaan pakken. En te stoppen met kostbare tijd verspillen aan random losse flodders.

Het is tijd om een einde te maken aan jouw struggle met marketing en te gaan ervaren hoe het is om op een relaxte manier favo klanten aan te trekken, zonder opdringerig en irritant gedoe. 

Want geloof me: ook voor jou is er een manier van marketing die goed voelt en bij je past.

Online marketing strateeg

Nog even over mij...

Ik ben Joëlle en ik ben marketing en content strateeg. Het is mijn doel om coaches te helpen aan een constante stroom van hun favo klanten op een manier waar zij zich helemaal goed bij voelen.

Voor 2020 had ik werkelijk nooit bedacht dat ik voor mezelf kon beginnen. Ik volgde het gebaande pad. Na een master Persuasive Communication werkte ik 6 jaar lang voor verschillende Amsterdamse marketingbureau’s. Hier was ik betrokken bij online campagnes in allerlei soorten en maten voor grote commerciële en non-profit klanten. Hier leerde ik alle ins and outs van het vak.

Maar ik wilde méér uit het leven halen. Ik wilde het anders doen. Dus zegde ik mijn baan op om in 2020 op wereldreis te gaan. Toen dat niet doorging door corona, besloot ik vrij spontaan voor mezelf te beginnen. Hierin vond ik onverwachts de vrijheid waar ik zo naar zocht.

Nu help ik coaches die ook voelen dat er méér in zit. Die meer mensen willen helpen de beste versie van zichzelf te worden. Dat doe ik door mijn klanten te helpen consistent meer klanten aan te trekken vanuit verbinding. Want ik geloof dat als mensen een klik met je voelen en vertrouwen in je hebben, ze kiezen voor jou.