Joëlle van Rheeden

Meer FAVO klanten aantrekken op een niet-irritante manier?

Dan is een onderscheidend personal brand onmisbaar.

In de training ‘In 8 stappen jouw unieke marketing persona’ help ik je dit once and for all als een huis neer te zetten. Deze 8 concrete stappen zorgen ervoor dat jij betrouwbaarder wordt voor jouw potentiële klanten, jij weet hoe je jezelf onderscheidt van al die duizenden andere coaches en mensen voortaan voor jou kiezen om JOU. Sounds good?

Imagine this...

klanten kiezen voortaan voor jou, om JOU

Maar dat is nu nog niet het geval, want let’s be honest: dan was je nu niet hier beland.

Als je dit leest, dan voelt klanten aantrekken waarschijnlijk nog als een struggle. Je heb jouw manier nog niet gevonden. Misschien volg je al de ‘gouden adviezen’ van businesscoaches op, maar komt het maar niet op gang. En belangrijk nog, het voelt niet goed.

Je raakt regelmatig overwhelmed als je in the rabbit hole van Instagram bent gevallen en ál die andere coaches ziet. En dan vraag je je af hoe jij in hemelsnaam kunt opvallen tussen al die anderen. 

Terwijl je tot in je tenen voelt dat je het in je hebt. Er zit zoveel méér in je dan er tot nu toe uitkomt.

Toch blijf je zoekende naar een manier van marketing die bij je past. Je houdt niet van die KOOP MIJ-marketing met sleazy trucjes. Maar omdat je jouw vorm nog niet hebt gevonden, schiet je marketing alle kanten op, je doet dan het een, dan weer het ander en mist richting en resultaat.

Ik denk dat het tijd is om het anders aan te pakken. Wat jij?

Meer FAVO klanten

Zonder spammerig gedoe

Ben je coach of kennisondernemer en wil je vooral met LEUKE klanten werken? Die jij echt verder kunt helpen met jouw expertise én waar je een klik mee voelt?

Waar je energie van krijgt en die elke ochtend zorgen voor een big smile op je gezicht? 

Maar lukt het nog niet zo lekker om die klanten te vinden?

Volg dan mijn training over sterke personal branding, waarin ik je in 8 concrete stappen help aan jouw ‘unieke marketing persona’. 

Want dat is dé musthave voor het aantrekken van die FAVO klanten.

Online marketing voor coaches

Want wie doet dit nou nog...

Een coachingstraject of digitaal product kopen zonder eerst wat research te doen naar de ondernemer die het aanbiedt? 👀

Niemand.

Jouw potentiële klant kijkt verder. Die kijkt niet alléén naar jouw track record of alléén naar jouw aanbod. 

Die kijkt ook naar de mens in het bedrijf: voelt ze daar een klik mee? Lijken jullie enigszins dezelfde types? Wil ze van jou leren? Gunt ze jouw haar investering? 

Dat betekent dat je je niet langer kunt verstoppen achter een logo, zonder te laten zien wie jij bent.

Of alleen kenniscontent deelt met tips en feitjes, zonder iets van jezelf in je content te stoppen.

We willen jou zien. Jou leren kennen 🤩 

Ik ben groot voorstander van personality based marketing: 

"wees zelf de hoofdpersoon in jouw marketing, want dat is de key om meer te verkopen vanuit verbinding"

En misschien denk je nu nog: “O nee, maar ik wil echt niet mijn hele privéleven delen” of “Ik wil niet zelf zichtbaar zijn, ik wil gewoon mijn expertise tonen’.

Dan heb ik goed nieuws: je hoeft niet elke poep en scheet uit je privéleven te delen om persoonlijk te worden.

In deze training gaan we bepalen wat je juist wel én niet laat zien en ik geef je kaders en insights over wat slim is om vanuit persoonlijk aspect te delen.

In deze training deel ik 8 concrete stappen voor een onderscheidend personal brand

waarmee je:

"People do not buy goods and services, they buy relations, stories and magic"

- Seth Godin

Deze training is de juiste match voor jou als:

Dit ga je leren (en doén):

Module 1

Waarom jouw persoonlijkheid onmisbaar is in jouw marketing

Module 2

Jouw verhaal

Na deze sessie

Module 3

De 4 essentiële elementen van jouw marketing persona

Module 4

De identiteit en voice van jouw marketing persona

Online marketing voor coaches

Wat je concreet krijgt:

Are you in?

De online training ‘In 8 stappen jouw unieke marketing persona’ 
kost 39,95 euro ex. BTW

Online marketing voor coaches

Ik geloof dat mensen jou als coach kiezen om JOU

Mijn naam is Joëlle en ik ben marketing en content strateeg voor coaches en kennisondernemers. Ik vind marketing te gek, maar alleen vanuit een menselijke benadering. Geen spammerig, irritant gedoe. Daar zit niemand op te wachten. 

Ik geloof dat mensen voor je kiezen op basis van een persoonlijke connectie. Omdat ze een klik met je voelen en vertrouwen in je hebben. 

Om dat te bereiken is het nodig eerst naar binnen te keren, terug te gaan naar de kern en duidelijke keuzes te maken over jouw merk en wie jij bent als bedrijf.

Pas als die unieke positionering staat en je meer richting, houvast en flow ervaart kan je door naar het volgende level: die favo klanten aantrekken en je business laten groeien door middel van een slimme & passende strategie en krachtige & authentieke content die jouw klant raakt en overtuigd. Dat is waar ik mijn klanten met veel plezier mee help. 

Omdat dit een nieuwe training is heb ik nog geen reviews

Maar misschien vind je het fijn toch wat reviews van klanten te lezen, zodat je weet dat ik wel legit ben 😉

“Joëlle heeft me met het Know, Flow & Grow Traject geholpen een voor mij passende en kloppende funnel neer te zetten. Hierdoor neem ik potentiële klanten op een laagdrempelige (en voor mij geautomatiseerde) manier mee in de why van mijn business, mijn persoonlijke verhaal en mijn aanbod. Met haar humor, scherpe feedback en oog voor detail waren de 1-op-1 sessies een feestje. Iedereen die weerstand voelt bij een ‘funnel’ kan ik een traject met Joëlle zeker aanraden – want het mag en kan écht op een manier die bij jou en je bedrijf past.”
 
Laura van der Velden

Laura van der Velden – Business coach

“Joëlle heeft mij geholpen met mijn online marketing strategie. Ze heeft veel expertise op dit vlak en wist dit op een goede manier te vertalen naar mijn business. Ze had zich echt verdiept in mijn business als coach en daardoor was het advies heel specifiek en direct toepasbaar. Ik heb Joëlle ervaren als een open, authentiek en betrokken persoon. Haar adviezen waren heel helder, overzichtelijk en to the point. Dankzij Joëlle voel ik me nu meer thuis in de ’online wereld’, heb ik concrete handvatten en tools om dit op de juiste manier in te zetten voor mijn bedrijf en heb ik mijn eerste klanten mogen verwelkomen.”

Catriene Smit

Catriene Smit – Life coach

“Ik had mij aangemeld voor de Business Boost Session omdat ik al een hele tijd blij word van Joëlle’s enthousiaste en rake content op social.  Ik had wat ideeën over mijn freebie en mijn instap aanbod waar ik al maaaanden tegenaan hik en Joëlle had zich goed voorbereid en ingelezen waardoor we heel snel knopen door konden hakken. Ze kon de samenhang uitleggen waar ik zelf niet zo lekker uitkwam waardoor het meteen kloppend voelde en daarna meteen in de actie stand stapte om door te pakken. Heerlijk!!”

Anne Hospers, Camp Bluff – Ondernemerscoach

“Joëlle heeft ons begeleid met de positionering en merkstrategie van het Qcollective. Wij zijn heel tevreden over de samenwerking en blij met het resultaat. Voorafgaand aan de samenwerking hadden wij al wel ideeën over de positionering, maar we vonden het lastig om dit echt concreet en to the point te maken. Joëlle heeft ons op een gestructureerde manier begeleid om onze positionering en merkstrategie helder te krijgen. Ze stelde ons kritische vragen, daagde ons uit om kort en bondig te zijn en toetste voortdurend of onze boodschap zou resoneren bij de doelgroep. Want daar gaat het uiteindelijk om. Dit heeft geleid tot een overzichtelijke, heldere en inspirerende positionering en strategie. Wij hebben de sfeer als heel prettig, open en vertrouwd ervaren. En we kijken dan ook uit naar het vervolg van deze samenwerking!”

Qcollective

Alexandra Boon & Catriene Smit – Qcollective

Vragen over deze training?