Online marketing voor coaches

HEY GIRL! Goed dat je hier bent.​​

Want je bent een super ambitieuze coach en je bent er meer dan klaar voor om andere mensen te helpen. Je bent dit niet als hobby gaan doen, shit is for real.  Alleen op de een of andere manier trek je nog weinig klanten aan.

En het is tijd dat daar verandering in komt, toch?

Ben jij dit?

Je steekt veel tijd en energie in je bedrijf. Je bent heel actief op Instagram, blijft nieuwe kennis opdoen en nieuwe dingen proberen. Maar het aantal klanten valt elke maand tegen. Ze komen vooral via via of via Instagram, maar het wisselt enorm. Je weet vaak niet wat er volgende maand op je rekening binnenkomt en dat levert best wel wat onzekerheid op.

Als het op marketing aankomt ligt er niet echt een plan, als je eerlijk bent doe je eigenlijk maar wat. Het liefst zou je minder tijd kwijt zijn aan marketing en méér aan wat je het liefste doet: andere mensen helpen. Je weet dat het tijd is het serieuzer aan te pakken, maar tegelijkertijd is het overwhelming en heb je geen idee waar te beginnen. Dus stel je het weer voor je uit.

Maar luister: je hoeft het niet alleen te doen. Met alle frustraties, twijfels en verloren tijd die daarbij komt kijken. Laten we het samen doen! Gun jezelf die investering zodat je weer kunt ondernemen vanuit vertrouwen en met meer vrijheid én plezier.

“If you don’t like it, change it. If you can’t change it, accept it”

Ik kan je op twee verschillende manieren helpen:

The Business Boost Sessions

Gratis sessie

Soms loop je in je eentje even vast en kun je wel wat nieuwe marketing inzichten gebruiken. 

In de Business Boost Session bespreken we in 45 minuten de kansen in je business en geef ik je praktische tips en tricks op gebied van online marketing waar je meteen mee aan de slag kunt.

Deze sessies zijn gratis en elke maand selecteer ik hier 2 vrouwelijke ondernemers voor.

Know, Flow & Grow traject

1:1 traject van 3 maanden

In het Know, Flow & Grow Traject werken we samen jouw volledige marketing gameplan uit. In 3 maanden gaan aan de slag met je personal branding & positionering, marketingstrategie en bijbehorende content. 

Na dit traject weet je hoe jij je onderscheidt van andere coaches, voel je weer richting en flow in jouw bedrijf en trek je vanuit een sterke strategie en authentieke en overtuigende content meer van jouw favo klanten aan. Op een relaxte manier waar jij je goed bij voelt, zonder irritant en opdringerig gedoe.

Dit zeggen anderen over samenwerken met mij:

“Joëlle heeft mij geholpen met mijn online marketing strategie. Ze heeft veel expertise op dit vlak en wist dit op een goede manier te vertalen naar mijn business. Ze had zich echt verdiept in mijn business als coach en daardoor was het advies heel specifiek en direct toepasbaar. Ik heb Joëlle ervaren als een open, authentiek en betrokken persoon. Haar adviezen waren heel helder, overzichtelijk en to the point. Dankzij Joëlle voel ik me nu meer thuis in de ’online wereld’, heb ik concrete handvatten en tools om dit op de juiste manier in te zetten voor mijn bedrijf en heb ik mijn eerste klanten mogen verwelkomen.”

Catriene Smit

Catriene Smit – Life Coach

“Joëlle heeft me met het Know, Flow & Grow Traject geholpen een voor mij passende en kloppende funnel neer te zetten. Hierdoor neem ik potentiële klanten op een laagdrempelige (en voor mij geautomatiseerde) manier mee in de why van mijn business, mijn persoonlijke verhaal en mijn aanbod. Met haar humor, scherpe feedback en oog voor detail waren de 1-op-1 sessies een feestje. Iedereen die weerstand voelt bij een ‘funnel’ kan ik een traject met Joëlle zeker aanraden – want het mag en kan écht op een manier die bij jou en je bedrijf past.”
 
Laura van der Velden

Laura van der Velden – Business coach

“Joëlle heeft ons begeleid met de positionering en merkstrategie van het Qcollective. Wij zijn heel tevreden over de samenwerking en blij met het resultaat. Voorafgaand aan de samenwerking hadden wij al wel ideeën over de positionering, maar we vonden het lastig om dit echt concreet en to the point te maken. Joëlle heeft ons op een gestructureerde manier begeleid om onze positionering en merkstrategie helder te krijgen. Ze stelde ons kritische vragen, daagde ons uit om kort en bondig te zijn en toetste voortdurend of onze boodschap zou resoneren bij de doelgroep. Want daar gaat het uiteindelijk om. Dit heeft geleid tot een overzichtelijke, heldere en inspirerende positionering en strategie. Wij hebben de sfeer als heel prettig, open en vertrouwd ervaren. En we kijken dan ook uit naar het vervolg van deze samenwerking!”

Qcollective

Alexandra Boon & Catriene Smit – Qcollective

“Ik had mij aangemeld voor de Boost sessie omdat ik al een hele tijd blij wordt van Joëlle’s enthousiaste en rake content op social.  Ik had wat ideeën over mijn freebie en mijn instap aanbod waar ik al maaaanden tegenaan hik en Joëlle had zich goed voorbereid en ingelezen waardoor we heel snel knopen door konden hakken. Ze kon de samenhang uitleggen waar ik zelf niet zo lekker uitkwam waardoor het meteen kloppend voelde en daarna meteen in de actie stand stapte om door te pakken. Heerlijk!!”

Anne Hospers, Camp Bluff – Ondernemerscoach

“Vanaf het moment dat ik het mailtje kreeg dat ik geselecteerd was voor de Business Boost Session, wist ik dat dit precies was, wat ik nodig had. Die verwachting heeft Joëlle meer dan waargemaakt. Het was een fijn en open gesprek over mijn bedrijf. Waar ik het gevoel had om op een turning point te staan en geen helderheid te hebben, wist Joëlle de juiste vragen te stellen en precies de kern van mijn bedrijf te vinden. In alles van het gesprek bleek dat Joëlle zich goed had voorbereid en echt wist welke antwoorden ze van mij nodig had om tot een helder beeld te komen. Na het gesprek had ik boost aan inspiratie. Ik had meerdere opties voor een gratis weggever, maar ook een hoop ideeën voor mijn content. Deze sessie kan ik echt iedereen aanraden die even een boost voor zijn bedrijf nodig heeft.”

 
© Jumbo door Marcel van Driel

Veerle Rümke – Freedom & Mindset coach

“De sessie met Joëlle heeft mij misschien wel meer opgeleverd dan ik van te voren had gedacht. Ze was enorm goed voorbereid waardoor we heel snel aan de slag konden gaan en zo alle tijd goed benutten. Daarnaast heeft Joëlle een hele relaxte en open vibe waar ik ook direct door werd aangestoken. Het was mijn doel om mijn aanbod aan te scherpen, maar uiteindelijk hebben we veel meer gedaan. Door Joëlle haar goede vragen weet ik nu nog beter wie mijn ideale klant is en welk aanbod ik strategisch het beste aan kan bieden. Ik kreeg de bevestiging die ik nodig had en daarnaast nog meer tips en ideeën die ik direct kan toepassen. Het was oprecht heel erg leuk om met Joëlle te werken, ik zou het iedere coach aanraden. Je krijg er een flinke dosis energie van en daarnaast praktische tips en ideeën!”

Steffi van Breugel – Life coach