Marketing voor female freedompreneurs

YES!

Superleuk dat je je wilt aanmelden voor The Remote Business Boost Sessions!

In deze gratis sessie via Zoom gaan we in 45 minuten jouw online business en marketing onder de loep nemen. Ik adviseer je over verbeterpunten en kansen en na de sessie heb je concrete actiepunten om je business een boost te geven!

Dit is voor jou als je:

Voorbeelden van vragen die we kunnen behandelen:

Zo werkt het:

Deze sessies zijn gratis en elke maand selecteer ik hier 4 vrouwelijke ondernemers voor. De bekendmaking is altijd op de 1e en 15e van de maand.

Als je wilt aanmelden kun je hieronder doorklikken om een korte vragenlijst in te vullen. Op basis daarvan maak ik een selectie.

Als je bent geselecteerd stuur ik je een berichtje en plannen we de sessie in. Als je niet bent geselecteerd, dan hoor je dat ook van mij. 

Van mij krijg je geen one-size-fits-all tips en adviezen

Ik heb zelf ook weleens zulke gratis gesprekken aangevraagd. En dan kreeg ik tips die voor iedereen toepasbaar zijn. Beetje jammer vond ik dat.

Dat is misschien voor de ondernemer die het aanbiedt lekker efficiënt, maar wat mij betreft iets te makkelijk.

Het gaat mij er echt om om jou verder te helpen.

Ik bereid deze sessies dus serieus voor en geef je vervolgens relevante en bruikbare tips en adviezen voor jouw business.

Plus een boost aan energie, inspiratie en positieve vibes (aldus, degene die je voor gingen)

Deze sessies zijn dan wel gratis, maar dat staat zeker niet gelijk aan wat je ervoor terug krijgt.

Dus heeft jouw online business een boost nodig, maar heb je geen zin om je tijd te verdoen aan zo'n gratis gesprek waar je geen reet aan hebt? Meld je dan aan voor The Remote Business Boost Sessions

Dit zeggen anderen over The Remote Business Boost Sessions:

“Ik had mij aangemeld voor de Business Boost Session omdat ik al een hele tijd blij word van Joëlle’s enthousiaste en rake content op social.  Ik had wat ideeën over mijn freebie en mijn instap aanbod waar ik al maaaanden tegenaan hik en Joëlle had zich goed voorbereid en ingelezen waardoor we heel snel knopen door konden hakken. Ze kon de samenhang uitleggen waar ik zelf niet zo lekker uitkwam waardoor het meteen kloppend voelde en daarna meteen in de actie stand stapte om door te pakken. Heerlijk!!”

Anne Hospers, Camp Bluff – Ondernemerscoach

“Ondanks dat mijn strategische sessie met Joëlle via Zoom plaatsvond was haar positieve energie en enthousiasme goed voelbaar. Ze denkt met je mee en komt niet met ‘one size fits all’ oplossingen maar kijkt naar waar je staat in je bedrijf en wat bij jou past en komt van daaruit met hele bruikbare tips en tricks. Ik heb dan ook geen seconde getwijfeld of ik me op wilde geven voor haar 1-op-1 try-out traject. Heel veel zin om te gaan ervaren wat het me gaat brengen!”

Laura van der Velden

Laura van der Velden – Business coach

“Vanaf het moment dat ik het mailtje kreeg dat ik geselecteerd was voor de Business Boost Session, wist ik dat dit precies was, wat ik nodig had. Die verwachting heeft Joëlle meer dan waargemaakt. Het was een fijn en open gesprek over mijn bedrijf. Waar ik het gevoel had om op een turning point te staan en geen helderheid te hebben, wist Joëlle de juiste vragen te stellen en precies de kern van mijn bedrijf te vinden. In alles van het gesprek bleek dat Joëlle zich goed had voorbereid en echt wist welke antwoorden ze van mij nodig had om tot een helder beeld te komen. Na het gesprek had ik boost aan inspiratie. Ik had meerdere opties voor een gratis weggever, maar ook een hoop ideeën voor mijn content. Deze sessie kan ik echt iedereen aanraden die even een boost voor zijn bedrijf nodig heeft.”

© Jumbo door Marcel van Driel

Veerle Rümke – Freedom & Mindset coach 

“De sessie met Joëlle heeft mij misschien wel meer opgeleverd dan ik van te voren had gedacht. Ze was enorm goed voorbereid waardoor we heel snel aan de slag konden gaan en zo alle tijd goed benutten. Daarnaast heeft Joëlle een hele relaxte en open vibe waar ik ook direct door werd aangestoken. Het was mijn doel om mijn aanbod aan te scherpen, maar uiteindelijk hebben we veel meer gedaan. Door Joëlle haar goede vragen weet ik nu nog beter wie mijn ideale klant is en welk aanbod ik strategisch het beste aan kan bieden. Ik kreeg de bevestiging die ik nodig had en daarnaast nog meer tips en ideeën die ik direct kan toepassen. Het was oprecht heel erg leuk om met Joëlle te werken, ik zou het iedere coach aanraden. Je krijg er een flinke dosis energie van en daarnaast praktische tips en ideeën!”

Steffi van Breugel – Life coach

“Wat een goed begin van het nieuwe jaar! Als gelukkige winnaar van een strategiesessie kreeg ik de mogelijkheid om mijn marketing en communicatie eens flink onder de loep te leggen. Joëlle was heel erg goed voorbereid op de sessie, had mijn socials en website bekeken op hoe het overkwam en waar verbeteringen toegepast konden worden. Soms ben je zo bezig in je eigen ondernemerswereld dat soms echt een Joëlle nodig hebt die je op nieuwe inzichten brengt met haar duidelijke en overzichtelijke manier van uitleggen. Praten met Joëlle gaat heel erg makkelijk, ik voelde me snel op mijn gemak en heb nu echt punten waarop ik actie kan ondernemen.”

Laura Halma – Life & Business coach

“Ik volg Joëlle al een tijdje via Instagram en voelde meteen een connectie. De keuze om mij aan te melden voor een Business Boost Sessie was dan ook gauw gemaakt. Joëlle is precies zoals je haar op social media ziet: open, authentiek, direct en enthousiast. Een heel prettig persoon om tegenover je te hebben. Zij heeft mijn Instagram en website goed bekeken en kwam met rake punten en nuttige tips. Tussendoor peilde ze goed of de informatie juist binnenkwam. Joëlle wist mij te activeren. Met een hoofd vol nieuwe ideeën ging ik na de sessie direct aan de slag met mijn contentstrategie. Een echte boost sessie dus!”

Reizende Psycholoog

Michelle de Mol – Reizende Psycholoog